Familjens surdeg Sune har nu fått prominent sällskap av sin kusin rågsurdegsgrunden Råger. Närmare veckan tog det att få Råger i bakbart skick enligt Pain de Martins digra instruktioner här, men nu är han härligt bubblig och chokladmousselik i konsistensen och slinker snart med i ett bak eller två.
Tweet
Va roligt!! Jag ska försöka igen med rågsurdeg, det går inge vidare för mig nämligen :-) Men någon gång skall jag lyckas.
SvaraRaderaJag gjorde ett jättegott och lyckat surdegsbröd idag, receptet är ifrån Pain de Martin, receptet kommer snart på min blogg!
SvaraRaderaKul att du är pga med en rågis! Själv startade jag en vetesur ikväll men jag provar att starta den mha min rågsur för den bakterifloran den har är helt grym. Lycka till med ditt bak!
SvaraRaderaDet ser spännande ut med surdegen, jag har tänkt prova nån gång men ännu har det inte blivit av.
SvaraRaderaKul att du vill tävla hos mig.