15 februari 2010

10-saker-utmaningen, del 26

Idag rensar vi i DVD-hyllan och där finns det enligt mamman maaaassor av prylar som skulle komma till större användning hos någon annan. Maken som är cineast av stora mått är dock av en helt annan åsikt och påstår att ett hemma-film-bibliotek kräver sina +300 titlar - tydligen har det ingen betydelse att småbarnsföräldrar som vi är hinner vi inte med mycket mer än en eller på sin höjd två rullar i månaden. Makens senaste rulle tror jag mig ha varit Bilar i ett försök att väcka mini-cineasten som han hoppas bor i sonen.

Filmerna kränger vi på Tradera och förundras förhoppningsvis över hur de flesta av dem går för sisådär 50 spänn mer än vad man får ge för dem nya på webbutikerna idag. Börjar misstänka att det snart kommer ett larm om Traderamissbrukare i stil med det som kom om unga män och nätpoker, 50+damer och lådvin och tonåringar och Red Bull.


2 kommentarer:

  1. Tack för din kommentar! Ett litet tips på vart man kan hitta fina formar är här: http://www.kakformar.se/ jag vann 3 st o jag tog en ängelform, ett flygplan o så grodan ;-) barnsligt förtjust i dem! Ha en bra måndag! /Anna

    SvaraRadera
  2. Haha. Hoppas ni skramlar ihop en hel del.

    SvaraRadera