2 juli 2011

Åter i cyberrymden


Efter en vecka i kungliga hufvudstaden med både familjesammankomster och hyperinspirerande skrivarkurs på Berghs är lilla familjen återförenad i hemmets lugna vrå. Och inte nog med det, något så enastående har hänt som att Telia äntligen har rått bot på avsaknaden av telefon, internet och digital-TV i hushållet - halleluja!

Att Telia har ordning och reda på sin bevakning av sociala medier är ett som är säkert efter snabb återkoppling på våra suckar på blogg och Twitter, men tänk om de kunde vara lika duktiga på att hålla sina anläggningar i funktion. Elva långa dagar tog det att få fram den lilla mackapären som teknikern stoppade på plats på två röda. Det är ganska lång tid i kommunikationstorka det!

Hursomhelst, vi är lyckligt hemma och återförenade med cyberrymden. Därtill passade lillpysen igår på att högtidlighålla sina 2,5 jordesnurr med favviskex, tårta och avsmakning av årets härliga fläderblomssaft. Saften ville jag för inget smör i Småland sumpa likt förra årets fiasko (överblommade buskar när jag väl kom ut för att plocka!) och satte därför en sats så fort det bara gick. Alltid lika somrigt god - receptet hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar