26 juni 2011

Veckan i sammandrag

Uppenbarligen har min närvaro i cyberrymden varit så gott som obefintlig den senaste veckan och det ska villigt erkännas att abstinensen är svår.

Att Telia inte är våra bästa vänner just nu torde vara överflödigt att redogöra för, men att vi inte tänker sänka 25 000 kr på att ansluta nya hemmet till deras kommunikationslösningar är ett som är säkert. Håller tummarna för att en tekniker behagar höra av sig nästa vecka sisådär 9-10 senare än utlovat och att han sedan eventuellt kan förära oss ett besök för ett litet ingrepp "i skåpet" någon gång innan årets slut.

I mellantiden smygsurfar vi hos systern med familj på det s.k. "landet" i Stockholms utkanter, där midsommar firats med två små knattar och deras största lekfavoriter - mormor och morfar! Vi vuxna far fram i något långsammare fart och snart kallar efterlängtad skrivarkurs och påföljande hotellvistelse lite närmare huvudstadens kärna. Ett litet lagom sätt att varva ner inför lång semester och förhoppningsvis finna inspiration inför nya tag på jobbet i höst.


Annars kan det rapporteras att jag som oftast diskuterar konsumtion i "icke-termer" har gjort mig själv väldigt nöjd på den nypåbörjade sommarrean - ett par riktigt fina rosa stövlar från Tom Joule ska jag glassa runt i så småningom på mina lantliga ägor och i mitt bonnakök ska jag åstadkomma fluffiga anrättningar i den fina vita vispskålen i porslin som jag länge suktat efter. Båda till rent förträffliga priser så här i reatider!

1 kommentar:

 1. Hej!

  Vad jag förstår av dina blogginlägg, så har din telefonledning tagit stryk av vädret det senaste, och det har nu gått ett tag sedan felanmälan...
  Jag tar gärna en titt på hur det går med anmälan, när tekniker kan tänkas komma och så.
  Du når mig via det här formuläret: http://proof.telia.se/enkatpoll.asp?ProofID=15515

  /Lisa Arvidsson
  Telia kundservice

  SvaraRadera