23 mars 2011

Postis Pär


DSC03211

Jag är barnsligt förtjust i att få post, både de alldagliga glada epostmeddelandena från vänner och bekanta, men framför allt den nuförtiden alltmer sällan förekommande snigelposten. Med en tvååring i familjen borde jag säkert släppa till nöjet att få vittja hushållets brevlåda på dagens brevskörd (till 95% bestående av räkningar!), men så länge den lille inte visar ett spontant intresse kommer jag att hålla denna lilla vardagsspänning för mig själv.

Med detta värdelösa vetande i åtanke kan ni bara föreställa er hur uppspelt jag blev att efter ett par dagars bortavaro komma hem till inte bara mina efterlängtade älsklingsgrabbar utan också en riktig liten hög med små fina postpaket.

Min goda bloggvän Bondjäntan provar sina vingar som glad entreprenör och lanserade alldeles nyligen sin egen Trädgårdsmästarsalva under namnet Bondjäntans Naturliga. Jag blev nu glad och nöjd ägare till en av de första burkarna. Två kvällar i rad har mina nariga vinterhänder njutit den sköna föreningen av kallpressad ekologisk rapsolja, närproducerat bivax, ringblomsextrakt och eteriska oljor av backtimjan och grönmynta. Det gjorde de lika välförtjänt som Bondjäntan blev Veckans Kvinnliga Blogg hos Mångmamman den här veckan.

I mitt surfande på sköna trädgårdsbloggar häromveckan sprang jag på ännu en kreativ kvinna som tillverkat ett finfint armband till en annan odlingsfantast. När nu köpdjävulen redan intagit min kropp, så dryftade jag mig att också beställa lite blingbling på temat odling och som ni ser blev resultatet ett jättesött armband i fint vårgrönt och med de perfekta detaljerna för en trädgårdstant som jag. Kreatören heter Tezzan och fler av hennes fina verk finns på Handgjorda Smycken.

DSC03202

Sist men inte minst kom äntligen tygetiketterna från worldwidelabel som ska sitta på förklädena och de andra handsydda produkterna som jag säljer i min webbutik Kul på riktigt. Om du inte har tittat runt i butiken än är du hjärtligt välkommen in här!

1 kommentar: