4 februari 2011

Love is in the air

 DSC02982

 DSC02983  DSC02985  

Nog måste jag vara en fullständig knäppgök som i dryga månaden längtat och trängtat och nu äntligen är upp över öronen förälskad och till fullo lever ut kärleken till mina nya skodon för trädgården. Efter en säsong i läckande, skavande och patetiskt blommiga billighetshalvstövlar från stormarknaden, så har jag trånat efter något riktigt ändamålsenligt för när jag leker runt i min “trädgårdssandlåda” under stora delar av året.

Förhoppningen var att de fina Muckbootsen skulle bli en julklapp till mig själv, men tid tog det att få fram rätt färg och storlek i samma par. Från the Original Muck Boot Company i Bolton, England, via hästsportsshoppen i den skånska myllan anlände äntligen mina fina svarta Muckboot YARD igår på paketutlämningen en dryg månad senare. Nu är det ju ingen brådska med tanke på att trädgården i morse åter begravdes i ett nytt lager snö, men med mina “praktisk allvädersboot med kort skaft i neopren, värmeisolerande ner till minus 17 grader,  stötabsorberande sula, innerfoder som ventilerar överflödig fukt och värme och bäst av allt tvättbara i maskin, så är jag mer än laddad för den efterlängtade trädgårdspremiären.

Att maken rullar ögonen när jag stolt som en tupp jazzar runt inomhus i mina nya ögonstenar och sedan virrar på huvudet när jag tvingar honom att föreviga “oss” tillsammans på den fotochiniqua “gräsmattan” – det bjuder jag på!5 kommentarer:

 1. Men vilka fina stövlar du har hittat grattis =). Förra året leta jag oxå efter "sköna" stövlar och hitta ett par, Men! alldeles för tunn sula! När man gräver får man spaden i fotsulan och dom är kalla, super bra tips att titta in på hästbutikerna... tack =)//mari

  SvaraRadera
 2. Ha ha... Ja, de kanske inte var de hetaste bootsen, men låter ju hur bra som helst. Skulle jag också behöva ett par. Men de låter inte så billiga på beskrivningen...
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 3. Nix, billiga var de inte, men utslaget på antalet timmar jag kommer att tillbringa i dem under odlingssäsongen, så blir de tveklöst värda varenda krona flera gånger om. Jämfört med x antal partypar uppe i garderoben som används ett par plågsamma timmar vartannat år ;-)

  SvaraRadera
 4. Ååå så avis jag blir! Så snygga och för rätt ändamål! Vet precis vad du menar med läckande, skavande och patetiskt blommiga billighetshalvstövlar från stormarknaden... Jag vill också haaaa!

  SvaraRadera
 5. De ser jättesköna ut !!
  Ja, hästsportaffärer är inte så dumt att köpa skor i. Här är det gröna gummistövlar som gäller, i en dyr skön modell :-)

  SvaraRadera