24 februari 2011

Kollegor är bra att ha!

DSC03107

Titta så fin och varm jag nu ska vara på en och samma gång tack vare min supergulliga kollega C som i denna stund stickar så att stickorna glöder. Det började med att Eija med finfina bloggen Norrfrid lottade ut ett par pulsvärmare enligt beskrivningen från DROPS Design och naturligtvis klarade jag inte av ödet att jag denna gång inte hade fru Fortuna med mig och fick går pulsvärmarlös.

Snälla Eija delade dock gladeligen med sig beskrivningen på Moss-stickade pulsvärmare med virkad kant och jag sprang illa kvickt till min stickduktiga kollega och goda vän som alltid piggt ställer upp på mina knasiga förslag som landar henne med extrajobb. Mellan lusekoftor och andra avancerade projekt fixade C mina eleganta pulsvärmare på nolltid och nu har jag bott i dem närmre en vecka. Tack, tack, tack!

Jag får hoppas att C verkligen tycker att det är så kul att sticka som hon påstår för resultatet av min beställning blev att nu halva kontorets damer beställt fina pulsvärmare, inklusive ett andra par till undertecknad, C har blivit ombedd att hålla en liten stickkurs och mailen på stickbeskrivningar och därtill knutna önskningar studsar fram och tillbaka på mailen.

Pulsvärmarna på bilden är stickade i Classic Alpaca och Kid-Silk från Drops och nu ligger det en efterlängatd beställning på en lite vårigare version med Cotton Viscose blandat med Kid-Silk. Oj, vad vi är glada att vi har dig till kollega C!

3 kommentarer:

 1. Hej där!

  Missat att lägga din blogg i min blogglista - fixar nu. Jättefina handledsvärmare - ska mig be min snälla farmor som stickar åt mig....

  Kram!
  Stina

  SvaraRadera
 2. Så snygga. Det är jämt så kallt på mitt jobb. Jag måste nog be min mamma sticka ett par.

  Ha det så gott.

  SvaraRadera