22 februari 2011

Jag undrar...

DSCF4028

...om en tvååring kan bli så mycket lyckligare än när en gigantisk lastbil rullar in i småbarnsghettot och skickligt manövrerar sin bakhjulsstyrda trailer runt kombibilar och övergivna trehjulingar?

Jo, det skulle i så fall vara uti det fall jättelastbilen stannar utanför tvåårings eget köksfönster, hissar ner "bryggan" (eller vad det nu kan tänkas kallas på fack-lastbils-språk) och trollar fram en gul liten truck full med paket i olika storlekar.

DSCF4027

Att tvååringens moder är fullständigt extatisk, ber längtande böner till issmältargudarna och allmänt dillar som om hon fått gudaassisterad tillökning i familjen behöver ni inte ens fråga om. Ett steg närmare odlingsutopia, en carport med misstänkt små paket och uppladdning inför att be far och svärfar riktigt snällt om huruvida de kan tänka sig att ägna varsin helg åt betonggjutning av en grund och växthusresning/montering.

5 kommentarer:

 1. Din ålderdom du sägs skall njuta,
  att bygga hus och kanske gjuta,
  det duger gamla gubbar till!
  Fast dryfta världsproblem och klaga på den tid som "blitt" det är vad vi nog gärna vill !
  Kram och grattis !

  PS; Även om det "svir" i skälen och din längtan bliver svår, viker ändå tjälen och det bli en vår !

  Gråpäronet

  SvaraRadera
 2. Nä det finns nog ingenting bätte än det :-). Men vad härligt med ett växthus! NU blir jag avis, men hoppas på massor av inspiration av dig framöver ;-).

  Ha en bra dag!

  PS. Fröerna är skickade! Äntligen... förlåt att det tog sådan tid :-)

  SvaraRadera
 3. Åh!!! Äntligen! :) Jag blir som Malin lite avis.. ;) och hoppas på massor av inspiration från ditt fina växthus! :)
  Mina Jamaican Bell har grott nästan allihopa.. tänk vad olika det kan vara..
  Kramar i massor!

  SvaraRadera
 4. Hihi... jag tror att även lite äldre pojkar skulle uppskatta den lastbilen. Min lilla kille på 5 år skulle ha blivit väldigt glad. :-)

  SvaraRadera
 5. Tack för din fina poesi svärfar och för lyckönskningarna. Jag läser mellan raderna att du förhoppningsvis inte ber mig dra dit pepparn växer om jag snällt ber om en liten arbetsinsats framåt våren!? Hembakat, kaffe i massor och extra god middag utlovas som lockbete. ;-)

  SvaraRadera