18 januari 2011

Är det julafton igen?

DSC02898 - Kopia

Denna inskolningssvaga mamma behöver idag varenda solstråle som strålar både från den blå vårhimlen och som hittades i brevlådan efter morgonens övningar hos dagmamman. Lillplutten hittar efterhand sitt fotfäste i den intensiva miljön och morgonen har han spenderat på magen puttrandes med sina älskade små bilar medan de andra barnen stojat fram och tillbaka. Viken “arbetsmiljö” vi har gett honom… mina egna kollegor sitter i alla fall lugnt och sansat på sina stolar och det är väldigt sällan någon av dem måttar en soffkudde eller klättrar över mig medan jag pysslar med mitt i godan ro.

Hursomhelst, nu myser vi och tar igen oss – lillen framför sin absoluta favorit Blixten McQueen och jag med den roligaste av post man kan får. Rena julafton när man lättar på brevlådelocket och där finns en generös bytes-fröförsändelse från fina Anna-Karin med bloggen Landet Krokus, min rejäla fröorder från Impecta inkluderandes en sådosa till framtida morotssådder och årets medlemsblad från Tomatklubben. Här ska det drömmas och fantiseras om årets grödor!6 kommentarer:

 1. Tusen tack själv, fina du! :) Åh,det är så kul det här!
  Massa kramar!

  SvaraRadera
 2. Åh.... fröförsändelser..... absolut en andra julafton! Fick mina första fröer i går.... Kände likadant som du :-)

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 3. Så trevligt med roliga paket som piggar upp en inskolningsöverhettad mammahjärna och hjärta med för den delen ;-) Men visst är "arbetsmiljön" hemsk inomhus på dagisen. Ut med barnen så är det lugnare.

  SvaraRadera
 4. Å jag måste bara tacka ja till ditt erbjudande om fröbyte. Men jag hinner inte förrän i helgen gå igenom din lista.... men jag återkommer!!! :-)

  SvaraRadera
 5. Hej och tack för din kommentar på bloggen. Jo, jag ser verkligen fram emot den här våren som går i köpstoppets tecken. Jag kommer att rapportera kontinuerligt under tiden.
  Om du är intresserad av ett bilfodral så kan du väl maila mig så bestämmer vi detaljerna.

  carrogilles@comhem.se

  SvaraRadera
 6. Härligt, härligt, Marie! Men du, mina fröer har väl också kommit, va? Blev lite orolig... Har bytt med så många men har ett bestämt minne av att ha postat dina... Snälla, snälla, lova att skriva om de inte kommit fram!
  Kram, Charlotta

  SvaraRadera