10 december 2010

Smygpremiär och tävling!

 
Hus forenklat2 med bakgrund
Snart öppnar min webbutik "Kul på riktigt" för föräldrar som vill främja ett hållbart familjeliv och prioritera tiden tillsammans med sina barn.

"Kul på riktigt" säljer leksaker där lekens kvalitet är viktigare än sakernas antal och som uppmuntrar till lek i vardagen. Leksaker som kittlar barnens sinnen och lockar till att upptäcka världen genom att göra som mamma och pappa gör.

Jag smygstartar genom att erbjuda ett antal varor som inspirerar till lek i julstöket och mysiga stunder tillsammans under ledigheten. Beställning genom epost till mimmi@kulpariktigt.se och för att fira premiären drar jag den 31/12 en lycklig vinnare bland mina nya kunder som får 150 kr att spendera i webbutiken när den öppnar i januari. För en lott lägger du en beställning och för två lotter länkar du även hit från din blogg med bilden som finns i högermarginalen (lämna en kommentar när du länkat).

Du hittar vårt sortiment här

Du betalar efter att jag har bekräftat beställningen och porto tillkommer enligt postens tabell, alternativt kan varorna hämtas i Onsala eller Mölndal.

6 kommentarer:

 1. Heja dig!!! Va kul med nya bloggbutiken! Och så fina saker. Nu är det ju lite trist att jag inte har barn... men jag kan ju tipsa de som har istället! :)
  Massa kramar!

  PS. Håller på o bakar röbetskakan som du tipsade om i ett tidigare inlägg.

  SvaraRadera
 2. Lycka till och låt ej strul va viktigt. Egen firma det är kul på riktigt !

  Gråpäronet

  SvaraRadera
 3. Grattis och lycka till med ditt företag. Önskar att du hade funnits när mina barn var små... de är 16 och 18 nu... Men om jag behöver barnpresent i framtiden kommer jag att höra av mig. Gillade verkligen bak och snickargrejerna!

  Åter igen, heja dig!!!

  / Bondjäntan

  SvaraRadera
 4. Åh, vad kul!
  Hoppas det ska gå riktigt bra för din firma!
  Fina grejer, ska tipsa bekantskapskretsen om detta!
  Kram E

  SvaraRadera
 5. sällar mig till lyckönskarna! roligt lycka till med allt! mvh Bli rik i ditt liv/Ann

  SvaraRadera
 6. Tusen tack för alla uppmuntrande tillrop! Det ska bli hur kul som helst att hinna spurta i mål med den slutgiltiga webbutiken nu när julledigheten äntligen lägrat sig. Då blir det "kul på riktigt i dubbel bemärkelse"!

  SvaraRadera