28 december 2010

I ärlighetens namn

DSC02444

…har nu också de vuxna i huset försett sig med ett gäng leksaker enligt principen “låt-bli-att kasta-pengar-i-sjön-och-vänta-till-rean”. Farsgubben fick sin efterlängtade blu-rayspelare vars (enligt utsago…) överlägsna bild- och ljudkvalitet (???) redan avnjutits med både lillpojks- och storpojksfilmer. Mamman i huset stillade sitt habegär på både bak- och odlingsfronten med ett gäng böcker och redskap.

En ny trevlig bekantskap stiftades med väldigt leveranssnabba nätbutiken Lyckas med mat och en efterlängtad baguetteplåt kneps på erbjudande. Huvudsyftet för shoppingen var annars en lämplig kakform för kommande två-årsdag och tårtbakande. Som synes lade den lille beslag på på nyförvärvet innan jag ens hunnit säga “gräddtårta”.

Böcker inhandlas nuförtiden hos Ord och Bok som i stort sett alltid vinner på pris. Nu ska jag sticka näsan i mina härliga trädgårdsplanerings- och perennböcker och drömma om allt kul man ska ha när det blir en trettio grader varmare.
 DSC02448

2 kommentarer:

 1. Vad söt han är, sonen!
  Dessutom borde det vara straffbart att fylla år sådär fort igen, hur har det hunnit gå ett helt år?
  Hoppas tårtan blir till lika stor belåtenhet som själva formen!
  Passar på att önska; God fortsättning, slut och nytt!
  Kram, E

  SvaraRadera
 2. Vad snopet med den tappade vinflaskan! Min sambo tappade en 12-årig whisky på parkeringsplatsen till födelsedagsherren som skulle få den. Jag var tvungen att hindra honom från att lägga sig ner på asfalten och lapa upp whiskyn som en törstig katt. Han grämer sig fortfarande... Hoppas att er nyårsmiddag blir god! Själv ska jag ge mig på lamm för första gången någonsin, är lite nervös...

  SvaraRadera