18 december 2010

Florist, javisst!

DSC02142

Så fick jag då äntligen leva ut mina drömmar om julens blomsterarrangemang. Maken frågar retsamt om även årets klappar ska slås in i savoykål?

DSC02145

Idén till den orginella “krukan” kommer naturligtvis från andra kreativa människor i bloggosfären, men jag blev riktigt nöjd med min insats i verkställandet av ett gäng trevliga blomsterarrangemang här i vår lilla julstuga. Mer vitt och glitter, mindre rött är årets recept på julefröjd!

DSC02158
DSC02159  DSC02167    DSC02175
DSC02177
DSC02189
DSC02193


6 kommentarer:

 1. Åååå nu ser jag ju vad jag glömde i min fröbeställning.... savoykål! Asch då, jag måste göra en efterbeställning...stackars mig! :-)

  Snygg arrangemang!

  SvaraRadera
 2. Åhhh... så tjusigt det blev med kålen runt julrosorna!!! Det var ju en toppenidé..... Finfina jularrangemang du gjort också....... Tycker absolut du ska slå in någon julklapp i grönkål...... Det är kul med överraskningar!

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 3. Fint! Är själv lite dålig på blommor.. blir oftast bara att ställa ner den i krukan.

  God jul!
  Kram, Lotta

  SvaraRadera
 4. Finfina arrangemang du har gjort! :) Supersnyggt med savoy-kålen! På onsdag är det dags att prova Dunderglöggen. Spännande!
  Kram kram!

  SvaraRadera
 5. Håller med Charlotte, så klart att du skall slå in någon... rättelse...makens julklapp i kål... ;-) Skämt åtsido blev det ju jättefint med blomsterarrangemanget med kålen, och se nu satte du pysselgriller i huvudet på mig...!

  Tänk att "ärthjärnorna" på Bilia inte kunde ha vett att ta sig en snabb titt utifrån dina ord... och inte lär du få äta din hatt, snarare dänga den i bollen på träiga mekaniker... eller? Hoppas allt löser sig med bilen, för det låter onekligen som om väderrapporterna bjuder på läge för varm bil för transport...

  Men OJ SÅ SKOJ med din butik - duktiga du!!! Ska kika mer på den när det inte är mitt i natten, men otroligt skoj! Varmt lycka till med den!

  Stor kram,
  Helena

  SvaraRadera
 6. Ja, vilka fina arrangemang du gjort. Jag är så dåligt på att pynta och göra fint. Kan knappt duka ett bord...
  Vad roligt med din webbutik!

  SvaraRadera