19 oktober 2010

Nybliven och lycklig dronkägare

DSCF3614

Kolla vilken liten sötnos som äntligen föddes fram hos oss när symaskinen vågade sig ur sitt sommaride. Jag vågar knappt avslöja att den söta trikån från Panduro legat tillklippt enligt fina Kalikåbeskrivningen här hemma i ett drygt år redan, men nu äntligen sammanföll tid, tålamod och kreativitet på en och samma dag. Ögon ska det minsann också bli på den lilla “kärleksdronken” med hjälp av broderigarnet som inköptes medelst höststormarna idag. Trodde aldrig jag skulle sätta min fot i en butik med namnet ”Sytjänst”, än mindre botanisera i hörnet för megatantiga broderier. Ser man på!

Den nyblivne lille dronkägaren är i alla fall väldigt nöjd och tycks allra mest road av faktumet att dronken gungar när man sätter ner honom på rumpan – gung-gung, gung-gung… lät det här hela förmiddagen. Själv har jag visst drabbats av plötsligt sydille då symaskinen går varm för både vuxensovrumspiff och barnkuddar på favorittemat “Blixten McQueen”.


4 kommentarer:

 1. Åhhh!!! En dronk! :) Jag älskar min dronk. Fick en när jag var 9 eller 10 och den har jag kvar fortfarande. Den släpade jag med mig på varenda simtävling som jag var med på. Åh, så kul att se den! :)

  Kram,
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Så söt h*n blev! Har alltid gillat kallikå, men aldrig sytt någon...

  SvaraRadera
 3. En drink! Åh förlåt en dronk! :-D Jag sydde en i slöjden på högstadiet. Den har jag fortfarande kvar!

  SvaraRadera