29 augusti 2010

Motion med förhinder

DSCF3166[1]

Familjens Viktväktare hade gett sig ut i skogen för att motionera ihop lite extra Points för den danande högtidsdagen, men hur sjutton ska man lyckas hålla tempot och pulsen uppe? Vart man än tittade stod det gyllengula kantareller och i snåren satt det frestande och alldeles Pointsfria nymogna björnbär.

I brist på medhavd svampkorg var man tacksam att jag inte hunnit snyta mig ännu när första svampstället anländes. Belöningen efter dagens motion blev en ljuvlig kantarellstuvning på minimjölk och en yttepytte smörkludd i pannan.

4 kommentarer:

 1. Hej, tack för din gulliga kommentar och välkommen till min blog:o)

  Vilken lycka att hitta kantareller- - det har jag aldrig lyckats med.

  Jag är också viktväktare och har nu bara några få kilo kvar till min målvikt. jag har varit med i viktväktarna förut men den här gången bestämd jag mig för att jag ska nå hela vägen fram till min målvikt och att jag ändrar mina vanor för livet. Detta innebar dock att jag måste äta på ett sätt som alltid kommer att fungera. Jag äter däremed "all" använder mig inte av några lightprodukter som jag ändå inte gillar. Tar hellre lite mindre i stället.

  Ha det gott,
  Maria

  SvaraRadera
 2. Ååå...vad gott! Är så avis på alla som hittar kantareller. Alla skogar jag går i är för nära city med för mycket folk o för lite svamp i.... Får ge mig längre iväg någon dag....

  SvaraRadera
 3. :-D Näe, vem kan koncentrera sig under sådana förhållanden. Två delikateser kan man ju inte bara passera.

  SvaraRadera
 4. Nämen, rackarns skogens guld att distrahera goda motionsintentioner.. ;-D Men läckert ser det ju ut och resultatet blev ju bra och ändamålsenlig måltid, så det blev ju bra till slut i alla fall...?

  Varma hälsningar,
  Helena, The Swenglish Home

  SvaraRadera