31 augusti 2010

Halvvägs till 70 – hjälp!

DSCF3149

Så skulle man kunna uttrycka det, men jag väljer att ta en positiv ansats - “halvfullt istället för halvtomt”. På sin födelsedag ska man ha kul, så idag ska lilleman och jag sensommarpåta i trädgården (min födelsedag är officiellt sommarens sista dag enligt min kalender!), sylta och safta en skvätt, färdigställa “ett par pyssel” och baka ett riktigt gott skållat fänkålsbröd.

Till middag är det beställt den underbart goda rooibosrökta laxen på grillen, Viktväktarpoints har sparats omsorgsfullt till en bit tårta från härliga Bröd & Bakverk i Kungsbacka och sedan ska det gosas järnet med mina två fina killar ända fram tills mitt superlånga sommarlov slutar imorgon klockan åtta.

5 kommentarer:

 1. Grattis, grattis :-)

  Du behöver inte oroa dig...för samma regler fortsätter att gälla även efter 35 - livet blir inte roligare än vad man gör det till! Så enkelt! Så svårt?

  ...säger hon som är halvvägs till 90 ;-)

  SvaraRadera
 2. Hipp hipp hurraaaaaaa, hoppas solen skiner på dig!

  SvaraRadera
 3. Grattis på födelsedagen!

  SvaraRadera
 4. Grattis på födelsedagen !
  Du vet ju min inställning till födelsedagar och namnsdagar för vuxna. Du vet även om min debattgladhet (säkert nytt ord) så lite ojust är det väl ändå att dra upp det så här offentligt när du vet att jag läser din blogg varje dag. Man vill ju inte vara hur avig som helst , okej, innan du protesterar mot de sistnämnda , de kanske jag vill för det mesta. Ha en underbar födelsedag ändå !!
  Gråpäronet

  SvaraRadera
 5. Grattis!!!
  Hoppas du får en underbart trevlig kväll.
  Kram

  SvaraRadera