27 juli 2010

10-saker-utmaningen, del 48 & 49

DSC01626 DSC01627

Förra veckan var det så fullt upp med att dokumentera alla underverk i trädgården och mat på tallriken, så 10-sakers-utmaningen kom alldeles i skymundan. Därmed dax att komma ikapp och således rensar jag 2x10 idag.

Ett par jeans slitna till tyglös rumpa åker i soporna och 9 sommartoppar som bara åker fram och tillbaka i sommarlådan varje säsong utan att användas åker till Myrornas klädeskontainer. Lite kläder som rensades ut när vintergarderoben lades undan gör dem sällskap.

Min absoluta favorittröja gick tyvärr inte längre att laga och lappa - soporna!

Ett gäng böcker ur bokhyllan som aldrig blir lästa åker i loppislådan.

Två förpackningar med “piller” åker till förstöring på apoteket. Det näst bästa med att få barn är nämligen utan konkurrens att man slipper mensvärk. Från att i tjugo år ha legat däckad i 2-3 dagar varje månad med starkaste “depåvärktabletten” skuttar jag nu glatt runt och leker med min lille son månadens alla dagar – på sin höjd med en alvedon i kroppen. Jiha!!!!!2 kommentarer:

  1. Åh, då har du haft tur! Min mensvärk, och därtill rikligheten, har blivit värre för varje graviditet, och det är ju några stycken vid det här laget. =/

    SvaraRadera
  2. Föresten, inspirerad av din 10-utmaning, har jag idag gjort mig av med saker motsvarande minst 15-20 veckors rensande; ett 70-tal böcker, 18 ljusstakar, 2 servetthållare... =) en massa fat och skålar, en kaffepanna, och åtskilliga kassar kläder i stl XS-S, jag kommer aldrig att ha den storleken igen. =) Mm mm. Jag är mkt nöjd över mig själv!

    SvaraRadera