5 maj 2010

Taggad

bobby 

Jag blev s.k taggad av min gulliga bloggvän Soffy och en utmaning brukar jag ha svårt att stå emot. Här gällde det att berätta 7 blandade (och förmodligen högst ointressanta) fakta om sig själv:

 • Fråga mig inte varför, men jag har dykcertifikat trots att jag är livrädd för både fiskar och djupt vatten
 • När jag ett par dagar i veckan lommar iväg till kontoret “roar” jag mig med marknadsanalys i den medicintekniska branschen
 • Efter studenten drog jag iväg för att backpacka runt i Australien i 10 veckor – dock hade det gått drygt sju år innan jag hittade tillbaka hem till Svedala efter studier och jobb i England och ett gäng resor till när och fjärran
 • Jag delade hiss med Bobbysocks på Hotel Panorama i Göteborg timmarna innan de tog hem hela Eurovison finalen 1985 med “La det swinge”
 • Till min stora förvåning visade det sig att jag var en sån där irriterande effektiv förstföderska som fick första krystvärken i entrén och hade sonen på bröstet knappt 45 minuter senare
 • För drygt fem år sedan smet maken och jag iväg till Tobago och gifte oss i hemlighet för alla, vi hade tänkt ringa hem och berätta samma eftermiddag men det var så mysigt att ha en liten hemlighet att vi sparade nyheten till vi åter landade i Köpenhamn en vecka senare
 • Jag har ett passionerat förhållande till karamell/brûle puddingar av alla de slag och äter mig gladeligen igenom södra Europa på Crème brûlée i Frankrike, Crema Catalana i Spanien och på lördag blir det äntligen Pudim Flan i Portugal.

Jag skickar vidare utmaningen till några av mina favoriter i bloggosfären Bondjäntan, Mångmamman, Fru Purjo FixarCesars Trädgård och Radhusmamman  – är ni med på den?4 kommentarer:

 1. Ha, ha, det var en kul grej! Först får jag ödmjukt tacka för äran att tillhöra favoriterna:) Utmaningen får jag allt fundera på - hjärnan är redan på högvarv! Ska det vara på min blogg eller på FB?
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 2. Så kul att läsa, och Bobbysocks av alla :)Och gullig kan du va själv!

  SvaraRadera
 3. Tack för utmaningen, låter ligga lite på lut så länge.
  har just huvudet fullt med intressanta samtal jag haft de senaste dagarna med personal inom skola/förskola, föräldrar och "stora barn" - som du kan se hos mig idag! :)
  Min första krönika kommer den 18/5 så jag får väl fundera på hur du ska kunna komma åt den då!?
  Smålandsposten har bett mig hålla samma ton som i bloggen och givit mig fria händer för övrigt så den gamla mångamma kommer nog att kännas igen!
  Ha en skön dag!
  Kram E

  SvaraRadera
 4. Hmm så kul att läsa om andra! Mindre kul att skriva om mig själv.... vet inte riktigt om jag klarar av detta ;-) Ska fundera, jag återkommer!

  SvaraRadera