6 maj 2010

10-saker-utmaningen, del 38 och 39

rensa1

Nu drar lilla familjen alldeles snart iväg på semester i veckorna två, så här kommer en dubbelinsats i 10-saker-utmaningen för att hålla tempot uppe. För första veckan blir det lite blandat kraffs i form av ett par trasiga klädesplagg, regnjackan som lillen aldrig hann använda innan den var för liten (redan såld på Tradera), en kortlek med onödiga plastkort, en bok om fotografering, några scarfsar, den gräsliga asken juveleraren levererade min vackra vigselring i och en påse full med pärlor och annat krimskrams.

rensa2

Andra insatsen är en trave kasettband från min barndom som iof är underbara, men mycket svårspelade på dagens teknik. En nappflaska vi aldrig fick till att fungera utan läckage, 6 dricksglas, några ljusmanschetter, en reklamCD från Pampers om något irrelevant fenomen hos bebisar, några överflödiga köksattiraljer och ett plagg som inbringade en trevlig 100-lapp på Tradera. Nu är min KitchenAid snart betald och klar - jippi!3 kommentarer:

 1. Bra jobbat! Har själv tänkt att försöka sälja lite på Tradera när jag är sjukskriven i juni. Det känns som en lagom betungande uppgift. Jag ska fundera på om det är något jag vill spara ihop till också som jag kan ha som mål.

  SvaraRadera
 2. Smart ide, tyvärr tycker jag det tar för mycket tid...men jag borde och en KitchenAid är inte fel!

  SvaraRadera
 3. Hej Mimmi!
  Tack för det fina paketet som kom med posten igår, visar boken i mitt senaste inlägg:)

  Ha en trevlig helg!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera