26 april 2010

10-saker-utmaningen, del 36

DSC09732

Förra veckan lovade jag att göra en paus i garderobsutrensningen och rent teoretiskt kan man väl säga att jag håller vad jag lovade. Enda haken är att det fortfarande blir kläder i "rensrapporten" då det var stackars lilleman som nu fick besök i byrålådan av sin tokrensande mamma.

Att det lilla pyret växer som ett ogräs och redan drar 92 centilong (som man enligt tillverkarna ska vara minst ett halvår äldre för att bära upp!) gör att det jämt och ständigt behöver sorteras ut plagg efter plagg där antingen ärmar eller ben är för korta, eller där grenknäppningen klyver den lille underifrån samtidigt som han får en härligt generös urringning á la sydländsk strandraggare.

De flesta av de utrensade barnkläderna mellanlandar först hos lille kusin Albin för att senare parkeras i ärvelådan för lillebror/syster som kan tänkas dyka upp någon gång i framtiden. Men...för att göra en kort historia lång... har lillemans mamma kommit till konklusionen att plagg som aldrig kom till användning den här gången kommer sannolikt inte att bli mer praktiska i framtiden - därmed åker de "skjuts ut på Tradera" och drar in sköna slantar till mammas KitchenAid fond - ser ni hur den växer!?1 kommentar:

  1. Detta ska jag också anamma. Har så mkt saker som är fina och so jag vill ha kvar men som jag inte får plats med. Ska nog starta en bloppis på min sida. Tack för inspirationen!

    SvaraRadera