22 mars 2010

Mystiskt är bara förnamnet

DSC00321

Mamma och lilleman var i matbutiken för att fylla på förråden som tack och lov inte var allt för skriande tomma denna vecka. Som vanligt självscannade vi med ShopExpress, men trots tråkiga utgiften blöjor blev det suspekt dyrt i kassan. Vid närmare granskning av kvittot i sann tantstil uppdagades den mystiska avvikelsen - “Vilda djur 77 cm” ordinarie pris 249 riksdaler, men idag rabatterat med 50%!

Med köpstopp är det uppenbart att mamman inte är skyldig till inköp av vilda djur, lilleman satt i kundvagnen och därmed lämnades denna eller scanner aldrig utan uppsikt och lilleman på knappa 15 månader torde inte hunnit rymma en snabb tur till leksaksavdelningen utan att mamman skulle ha uppmärksammat försvinnandet.

Mysteriet kvarstår – vilka är de vilda djuren på 77 cm och hur hamnade de i vår scanner? De enda djuren i kassen var stackars små malda ekologiska kossor i plasttråg och en fint rabatterad laxsida till påskhelgens matorgier.2 kommentarer:

 1. Va skumt!! Jag är också jättenoga när jag självscannar och dubbelkollar. Ibland blir det knasigt och priserna stämmer inte.

  Hoppas du har en bra start på veckan. Här har lilla L haft magsjuka och nu har Fredrik däckat med feber..

  Kram
  nina

  SvaraRadera
 2. Men det vet väl alla att vilda djur är VILDA och säkert kan hoppa upp i vagnen och scanna sig själva. Helst om de är 77 cm långa ;)

  SvaraRadera