22 mars 2010

Äntligen underhållning

leila

Duktiga kocken och bakentusiasten Leila Lindholm gick ju och “kalvade” ungefär samtidigt med mamman förra året och förtjänar även hon en lång och ledighet med sitt lilla underverk, men nu började det allt kännas som om det var lite för länge sedan hon hördes av. Till mammans stora lycka hittades äntligen ett livstecken på Leilas egen hemsida och förväntningarna blir direkt skyhöga när man konstaterar att det redan i vår kommer en uppföljaren till underbara bakboken ”A piece of cake”.

Andra boken ”One more slice” spinner vidare på samma tema och naturligtvis har Leila liksom alla vi andra fallit i surdegsträsket, men svävar vidare ut till pizzabak och hur man gör sin egen pasta. Det utlovas mängder av smarriga recept i kapitel som pannkakor & våfflor, say cheesecake!, brownies & blondies, boulangerie och american pie och till min stora förtjusning är det åter igen Wolfgang Kleinschimdt som tagit de ljuvliga bilderna.

TV4 och Leila fortsätter att kapitalisera på varandra, så föga överraskande blir det simultant med boksläppet en ny säsong av Leila bakar, första programmet sänds onsdag 31/3 kl. 21:00. Äntligen lite vettig underhållning på dumburken nu när man så smått börjar tröttna på Helge Skoogs lustigheter i Halv åtta hos mig. Oklart dock huruvida det är repriser eller inte eftersom Leila säger “nya” program, medan TV4s websida har det lilla finstilta tillägget Leila bakar är från 2008 och sänds i 8 delar.2 kommentarer:

  1. Mycket matporr finns det att njuta av :-) !

    SvaraRadera
  2. Sofia Lundman22 mars, 2010

    Vilka nyheter! Jag ska genast spana in boken!!

    SvaraRadera