15 februari 2010

Även solen har sina fläckar

Mamman har ju numera övergått till att spara både pengar och träd genom att läsa diverse tidningar och tidsskrifter på det lokala biblioteket, men visst drar det i tidnings-köpar-tarmen då och då. Nog för att man kan hinna med ett bra hög med blaskor medan lillen tar sin tvåtimmarslur i sulkyn, men då och då längtar man allt efter att ha en bra tidning med sig ner i badet eller kanske vid resa på allmänna transporter.

Trädspararidealen får stryka på foten i ett par månader när Tidningskungen.se kör en lockande kampanj och bjuder oss bloggare på en gratis prenumeration. Själv är jag bra sugen på ett par nummer av en resetidning - vad känner du för? Här hittar du erbjudandet.

2 kommentarer:

 1. nja det var nog ingen tidning som lockade mig just där. Just nu läser jag mest receptböcker och letar inspiration.

  Tack för kommentaren inne hos mig angående rosor. Det är underbart att umgås med människor om och kring trädgård tycker jag, det har ju blivit en stor boom när det kommer till egen odling och det är ju jättekul. Kanske intresset för resten av trädgården kommer efter?

  Har ni trädgård?

  Hälsningar
  Nina

  SvaraRadera
 2. Måste du lästa tidningarna på biblan? Alltså får du inte låna hem dem?? På "mitt" bibliotek kan man låna hem alla nummer utom de allra färskaste. Och för nån månad sen insåg jag att man ju kan beställa tidningar från andra bibliotek (om det närmaste inte har dem) och hämta dem här på det närmaste!! Wohoow! Jag lånade en bunt Family Living. Inte för att inspireras till konsumtion, men för att inspireras till att pyssla och tillverka enga grejer till hemmet.

  Men gratis prenumeration ska du så klart inte tacka nej till, ifall att det är nån bra tidning! :) Du kan ju ge bort dem sen om inte annat :)

  SvaraRadera