9 februari 2010

Ännu en liten puff

änglamark

…för min älsklingsbutik nummer ett just nu (hade ni väl aldrig kunnat gissa!?). Coop överträffar sig själv med att inte bara skänka en krona per såld Änglamarksprodukt till Röda Korsets hjälpinsatser i Haiti, utan till på köper sänker de priset på massor av ekologiska Änglamarkprodukter den här veckan.

Mamman jublade högt när veckans Coop-blad damp ner i inkorgen på mailen och deklarerade halva priset på massor av utmärkta ekologiska Änglamarkprodukter (8-14/2). Här ska det minsann hamstras pasta, konserverade tomater, olivolja och fetaost som det inte gjorts sedan fattiga studentdagar för ett drygt decennium sedan. Enda skillnaden är väl att då var det knappast ekologiskt som gällde – varken “uppfunnet” för den breda allmänheten eller aktuellt för en CSN-kassa.

Du sparar väl på träd och koldioxid genom att få och läsa Coops reklamblad på mailen? Annars kan du lätt fixa det här. Glöm inte att man också lätt som en plätt kan slippa massor av adresserad direktreklam genom att anmäla sig på reklamfritt.se. Det skrev jag mer om här för ett tag sedan och njuter nu utav att slippa alla dessa eviga utskick från varenda företag som man någonsin köpt något ifrån eller varit dum nog (?) att gå med i deras kundklubb i något svagt ögonblick.2 kommentarer:

  1. Bra initiativ av Coop! Superbrugsen här i Köpenhamn som har något att göra med Coop (har i alla fall många Änglamark varor) brukar ibland ha 25% på alla ekologiska grönsaker och frukt för att puha på det ekologiska!

    SvaraRadera
  2. Värsta toppentipset! Eftersom jag och lilla familjen hade vägarna förbi Coop Landala i centrala Göteborg pasasde vi på att fynda pasta och krossade tomater till halva priset. Senare på dagen bagav jag mig med ryggsäck (åker spårvagn eftersom vi inte har bil) till Coop Backaplan för att fynda en större omgång. Men åhhh! Där hade de en begränsning på enbart 2 förpackningar per hushåll. Dumt! Som tur var gällde inte begränsningen på krossade tomater så det blev en hel del sådana. Och en del annat. Så ryggsäcken och kassarna blev fulla ändå. Men lite snopen blev jag allt.. Stora Copp Forum var alltså inte lika frikostiga med rabatten som lilla Coop vid Landala.. Men en väldigt bra grej ändå! Mer sånna rabatter! :)

    SvaraRadera