26 december 2009

Ungar är härliga!


God fortsättning ute i stugorna och hoppas ni har haft en lika gemytlig och härlig jul som lilla familjen haft. Lillemans första jul hade sannerligen allt vad man kunde önska sig i form av såväl snö som underbart god julmat och fler och större klappar än den lille någonsin kunnat föreställa sig. Härliga familjen hade hörsammat mammans önskan om saker av det mer hållbara slaget och den lille har nu en finfin arsenal av leksaker i ickeplastiga material och gulliga mormor hade dessutom plockat ihop en härlig blandning redskap och skålar för att sötnosen ska kunna hjälpa mamma i köksregionerna - mycket uppskattat!


Trots den eviga ambitionen att hålla klapparna få till antalet låg det såklart ett berg av paket till den lille busen som fick dela upp öppnandet på tre (!) akter för att orka med. Han kämpade tappert med både papper och band och gjorde sitt allra bästa för att ta in alla intrycken av nya grejer som passerade revy. Det var söta katter i bok, trehjulingar, lastbilar och långa tåg i en aldrig sinande ström och till slut var alla de färgglada lådorna avklädda och lillen drog nog i hemlighet en lättnadens suck.


Med humöret fortfarande på topp såg han sig omkring, slog en lov runt alla de nya prylarna och skuttade sedan iväg för att glatt leka med sin gamla reklamboll. Ungar är goa dom!

Mamman unnade faktiskt sig själv en lite försenad julklapp idag och kommer framöver att hittas här......
3 kommentarer:

 1. God fortsättning på dig också! Visst är det härligt med ungar, blir glada av de får men ibland har den en favorit som inget kan jämföras med.
  Njut av din spikmatta, många härliga avslappningstimmar går att finna med den!

  kram

  SvaraRadera
 2. God fortsättning och snart även dags att säga Gott slut!

  SvaraRadera
 3. Kul det där med reklambollen. :-) Jag känner igen mig och det är situationer som den som ger en ett och annat och tänka på när det gäller konsumtion och materialism. Tyvärr har jag mycket kvar att lära. God fortsättning!

  SvaraRadera