27 september 2009

Lilla gullet växer upp

Som stolt och nybliven förälder kan man ju emellanåt inte låta bli att fundera över hur ens lille guldklimp kommer att utvecklas i framtiden och vilken bana han kommer att välja här i livet. Kommer lillkillen som älskar stora, blaffiga och färgglada mönster att vilja ägna sig åt något kreativt? Kommer den lille pysen som klätts upp i full Sheffield Wednesdaymundering sedan 2 månaders ålder att tjäna storkovan som proffs i engelska ligan eller kommer han att fullkomligt överraska sina tondöva föräldrar med att vara ett musikalisk underbarn med sin Stradivarius i högsta hugg innan skolstarten?

Måtte inte gårdagens fotobevis (och totalt opedagogiska leksak utlånad av en oansvarig och upptagen mamma!) säga något om framtida yrkesbana/sysselsättning för vår älskling!
1 kommentar:

  1. Hihi, så härligt opedagogiskt! Och nöjd ser han ut :D Tack för ditt svar ang. smakisarna. Det är lite svårt att veta så här i början. Jag ammar inte längre, det strulade så mycket,jag hade amningsnapp vilket gjorde att hon inte kunde suga ordenligt och blev inte mätt. Och eftersom hon var stor redan när hon kom ut så var hon HUNGRIG! Men nu får hon ersättning + smakisar och man märker ju vad som är bäst just nu :P

    SvaraRadera