15 november 2011

Nej, minsann...


...nu kan det bara inte vara tyst här på bloggen längre. Varken tiden eller orken har klonat sig i den utsträckning jag skulle önska, men det finns ju i alla fall en, eller faktiskt flera goda anledning till denna försummelse. Tidsmässigt rör det sig utöver den vanliga vardagslunken om att det händer (...och emellanåt inte händer) saker på fronten gällande bygge och en framtida flytt till landet.

Redan i våras köpte vi oss en härlig tomt ute på riktiga bonnalandet här i norra Halland och efter hur många turer som helst och därtill väntande på diverse kommunala instanser, så har vi nu äntligen ett bygglov i vår hand. Jag behöver nog knappast säga att vi är mer än sugna på att skicka fram schaktaren med sin stora grävare och därefter diverse hantverkare som ska förverkliga vår dröm om ett klassiskt vitt trähus med rött tegeltak på riktiga landet. Dessvärre dyker det hela tiden upp en massa olika gubbar (...och gummor) ur diverse lådor som vill än ha det ena och än det andra i form av mystiska blanketter och förehavanden och emellan gångerna naturligtvis också hinner ändra sig om vad det verkligen var de ville eller menade. Puh!

Gällande orken och en avsevärd reduktion av dygnets vakna timmar är det en liten filur i magen som spelar mig ett spratt. Jätteglada är vi alla och framförallt den blivande storebrodern är helt extatiskt vid tanken att en liten plutt ska komma till oss mitt i allt byggdam någonstans i månadsskiftet april/maj.

4 kommentarer:

 1. Grattis tilldet väntade tillskottet! Spännande!
  Blir mycket roligt ni har att se fram emot. Härligt när ni väl har huset klart och kan flytta in.
  Ha en trevlig helg! Kram.

  SvaraRadera
 2. Vad roligt med tillskott, både i form av barn men också i nybygge! Grattis!

  SvaraRadera
 3. Jag hivar in ett grattis här med, även om jag redan tjoat lite på Fb.
  Kram.

  SvaraRadera
 4. Men vad mycket spännande det händer hos dig. Lycka till med både bygge och tillökningen av familjen. Uj uj, vad ni får att göra i vår :-) Var rädd om dig ! Kram
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera