26 juli 2011

Maffig Ernstvarning!

DSC06547
Bristen på värme och sol passade oss faktiskt utmärkt idag när det var dags för en stor pysselinsats inför torsdagens marknadspremiär med min butik Kul på riktigt. Med gott om tid under semestern och lusten att testa ett litet annat grepp än endast webförsäljningen, så provar jag vingarna som knalle på Norvalla marknad i Väröbacka här i norra Halland nu den 28 juli.

_DSC6554
Som anstår en knalle med värdighet var det tvunget att snickra ihop en liten marknadsbutik i glada färger och former. Man skulle lätt kunna tro att Ernst hade ett finger med i spelet när lilleman och jag drog fram med verktyg, virke, diverse textilier och naturligtvis häftpistolen i högsta hugg. Den senare reserverad endast för de vuxna händerna i sällskapet - innan någon ringer barnavårdsnämnden!

_DSC6558
Ett stycke marknadsstånd med duk och ett ställ för mina egenhändigt knåpade gratulationskort blev det tillverkat. Resultatet som liksom butiken går i lekfullhetens tecken blev den lille och jag väldans nöjda med och nu återstår det bara att stryka på en logga och bygga en liten lockande display för alla barn och föräldrar som också vill låta sig inspireras till mer tid och skoj tillsammans i vardagen.

DSC06552
Behöver jag berätta att sonen och jag hade väldigt kul tillsammans medan vi snickrade, sydde och allmänt pladdrade om ditten och datten!?

_DSC6562

4 kommentarer:

 1. så stooor han har blivit!! och så snyggt det blir! all lycka till med försäljningen. kramar till dig bästa tjejen!

  SvaraRadera
 2. Snyggt jobbat!!!
  Lycka till på marknaden.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Lycka till idag på marknaden! Hoppas du har lika skoj som jag hade på min första marknad :-)

  SvaraRadera