28 april 2011

Vinn en finfin bok!

www.kulpariktigt.se

Min webbutik Kul på riktigt har rullat igång med fart och jag glädjs innerligt av alla positiva tillrop och föräldrar som håller med mig om värdet av att ha kul tillsammans med sina barn i vardagen. För att inspirera lite extra lottar jag nu ut den fina boken Laga mat tillsammans: riktig mat för hela familjen skriven (och signerad!) av härliga kocken och småbarnsmamman Sara Begner.

Boken är utmärkt inspiration för hur man får barnen att vilja vara med och tillreda maten och till på köpet får dem intresserade av att prova grönsakerna eller vad det nu är som de konsekvent vägrar äta. Författaren påminner oss småbarnsföräldrar välbehövligt om att mat är njutning och stunden vid middagsbordet ska vara dagens höjdpunkt där vi samlas och har det trevligt tillsammans!

Det krävs inga mästerliga matlagningskunsskaper eller magiska trolleritrick, utan det räcker med att gäng smarta tips för att väcka matlusten! Låt barnen aktivt vara med, släpp in dem i köket och gör köket till hemmets roligaste rum! Boken innehåller naturligtvis vidare massor av lättlagade recept med smaker som hela familjen gillar och som får alla att längta till middagen.

För din chans att vinna boken lämnar du en kommentar på Kul på riktigt-bloggen här och länkar till tävlingen från din blogg. För att fördubbla dina chanser går du dessutom in och "gillar" vår Facebook-sida här.

Vinnaren koras 31 maj - lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar