26 juni 2010

En fin människa

DSC00892

…är det verkligen inte varje dag vi medmänniskor kostar på oss att kalla varandra.

Med hjärtat i hemmet och hos familjen nuförtiden gör mamman ingen större hemlighet av att jobbet definitivt inte är prioritet nummer ett i livet. Går till jobbet gör jag för att betala räkningarna och faktiskt inte så särskilt mycket mer  nu när jag har något betydligt mer engagerande som väntar på mig hemma. Jag jobbar mina tre dagar i veckan och till skillnad från före mammaledigheten kopplar jag helt och fullt bort alla tankar på jobbet när jag lämnar kontoret på fredagseftermiddagen.

Nog för att jag har både utmanande och stimulerande arbetsuppgifter inom kontorets fyra väggar, men ungefär där landar det för tillfället. Dock finns det en väldigt viktig del av mina arbetsdagar som är helt annorlunda och så väldigt mycket roligare än tiden före jag gick på föräldraledighet. Det är fenomenet att jag nu för första gången på fyra år har en kollega och inte drar runt min “avdelning” för egen maskin.

Att min nya kollega sedan är världens härligaste tjej, sprudlar av energi, inspirerar till max och är fasansfullt duktig på det hon gör förgyller min kontorstillvaro än mer. En riktigt omtänksam glädjespridare med hjärtat mitt på rätta stället…och så kallar hon mig för fin människa!

…och lilla sommarpresenten i form av en väldoftande Trädgårdsskrubb från Klockargården kunde inte vara mer mitt i prick – tusen tack!2 kommentarer:

 1. Lite fuktig i ögat blev jag allt! Tänk att lite då och då passerar eller stannar till människor som är det lilla extra. Härlig present, mycket passande.

  SvaraRadera
 2. Du ÄR en fin människa!!!
  Tack för att du finns i min bloggvärld!
  Hoppas du haft en underbar midsommar, det har vi haft!
  Kram E

  SvaraRadera