6 april 2010

Du missade väl inte...

leila

...den efterlängtade säsongsstarten på Leilas nya bakserie som naturligtvis började med påsktema? Mamman blev rent salig över fina hasselnötscupcakes med Nutellafrosting och måste vid givet tillfälle också testa de belgiska våfflorna som reser sig härligt med en gnutta jäst.

För resterande program utlovas det godis som hör våra svenska högtider till och vidare låter Leila också sig inspireras av USA och Frankrike med både cupcakes och det trendriktiga, men traditionella franska bakverket macarons. Det ska bli morsdagkakor och lagom till årets stora kungliga bröllop blir det naturligtvis tårtor och kakor värdiga ett prinsessbröllop.

Det lilla inslaget om surdegsbagaren som tipsade hur man på bästa sätt bearbetar sina degar, jäser och skårar dem snyggt föll sannerligen mamman på läppen. Kul idé med korta reportage med anknytning till programmens teman. Nio onsdagar framöver är all sport bannlyst på lilla familjens TV kl 21:00 - 21:30 och killarna får snällt roa sig på annat sätt.

Som sagt ...stöööörsta möjliga tyyyystnad på onsdagar när Leila entusiastiskt bakar och mixtrar på TV4 Plus.4 kommentarer:

 1. Jag missade faktiskt inledningsprogrammet och är fortfarande lite sur över det, så nästa avsnitt missar jag inte!
  Jättekul att du vill vara med och tävla på min blogg :)
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset ;)

  Ja, Leopard balans cykeln är väldigt populär alltså!
  jag rekommenderar den varmt till alla som har barn.

  Ha en strålande vecka
  //Sessan

  SvaraRadera
 3. Finns det någon som inte gillar Leilas program?! Jag vill också leva i "Leila-land" ;-)

  SvaraRadera
 4. Åhh nej, jag missade det!
  Älskar ju Leila och hennes farligt frestande recept.
  Jaja, får väl kika lite i kokboken istället för inspiration ;)

  SvaraRadera