1 februari 2010

Hjälp Dodaj att fixa!

fond

Soffy fick upp mammans ögon för bloggen Annas anatomi - en blogg om livet som mamma till en pojke med cancer där Anna skriver om hur hennes 12-årige son Gustav för en kamp mot den elaka cancern. Som mamma kan man inte annat än bli gripen och så klart sprutar tårarna när man läser om det förfärliga som Gustav och hela familjen tvingas gå igenom pga sjukdomen. Så fruktansvärt maktlös som man känner sig är det minsta man kan göra att skänka en slant till insamlingen Anna startat till Barncancerfonden i Gustavs namn - Dodaj fixar.


Här skänker man pengar och Anna skriver att hon tycker det är synd att nästan alla insamlingar startas efter att ett barn gått bort. På det här sättet vill hon låta 12-årige Gustav se resultatet medans han fortfarande finns hos familjen. Självklart vill vi skänka Gustav den glädjen!

Anna skriver vidare: Därför startade jag insamlingen - Gustav har varit sjuk sedan februari 2009 och legat på sjukhuset i Umeå nästan hela våren och sommaren och har precis fått ny benmärg av sin lillasyster Klara och ligger nu på CAST i Huddinge. På barn 3 i Umeå var det lyxigt med datorer kopplade till platta tv-apparater på varje rum som gjorde den trista tiden på sjukhus lite, lite lättare. På CAST där man transplanteras är det fult och trist och tv:n är gammal och dålig. Det vore fint om Barncancerfonden kunde avsätta lite pengar även till CAST för att göra tiden där lite roligare. Lämna ett bidrag till nya tv-apparater, datorer och Wii- fit till CAST på Karolinska i Huddinge.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar