13 februari 2010

Det går inte alltid som man tänkt sig…

…och vid de flesta tillfällen är man skulden till detta alldeles på egen hand. Denna februarilördag började just så! Mamman har ett gäng väninnor och f.d. arbetskamrater som hon träffar alldels för sällan p.g.a en blandning av jobb, barn, hundar, allmänt fullspäckade scheman och mycket annat, men nu var det äntligen dags igen. Efter det sedvanliga pusslandet hade en gemensam ledig lördagsförmiddag hittats i kalendrarna och det skulle mumsas och babblas till max över en god brunch på Ritz i Göteborg.

Hela veckan har mamman sett fram emot detta, tittat på anteckningen i kalendern och senast i torsdags gjordes en avstämning om tid och plats. Vad som hände sedan är ett mysterium… På något sätt måste fullständigt hjärnstillestånd ha inträffat! Det frukosterades länge och njutningsfullt med maken och sonen på lördagsmorgonen, veks en tvätt , lästes ett par pekböcker, togs en varm och skön dusch och sedan ringde plötsligt telefonen….”var håller du hus?”. F-n, hur dum får man vara!!!! Hoppas ni hade kul tjejer! Nästa gång får det bli brunch hemma hos mig för säkerhets skull och i värsta fall står jag i pyjamasen när ni dyker upp.

Ja, ja ingen idé att gråta över spilld mjölk…nya planer smiddes för eftermiddagen och mamman gjorde sig i ordning för en tur ut medan grabbarna ägnade sig åt känt sportevenemang.

Vad hände då??? Inte så mycket……..

DSC09944Uppenbarligen var det inte menat att mamman skulle lämna hemmets trygga vrå idag! Nya tag i morgon och tack vare den lååångsamme , men väldigt händige mannen från Volvo Assistance hoppas vi nu att den automatiska choken gör vad den ska i fortsättningen.2 kommentarer:

  1. Nä men vilken otursdag!!! Tänk att man kan glömma bort sånt där, ibland undrar man...Hoppas morgondagen blir bra!!!

    SvaraRadera
  2. En lätt, men ack så trist, släng av "guldfiskminne" var det som drabbade dig.
    Hoppas på bättre tur nästa gång.:)

    SvaraRadera