25 januari 2010

10-saker-utmaningen, del 23

Idag blir det en utrensning som heter duga när både, elektronik och möbler åker all sin väg. Äntligen hade mammans hem-PC-paket kommit till sitt slutdatum och man kan känna sig sådär lurad när man betalat av prylen flera gånger om, men ändå snällt får lämna tillbaka den. Dock visste man ju om att det var så leken skulle gå till när man hoppade på erbjudandet, men de där extra 400 kr förmånsbeskattning per månad som regeringen plussade på halvvägs genom tre år hade man ju inte riktigt tänkt sig.

Nåväl, en väldigt stor man i en väldigt liten lastbil kom och hämtade rubbet och nu söker datorbordet Micke sig ett nytt trevligt hem genom Blocket. Därmed kan det äntligen bli möbelrokad på övervåningen och lilla familjen blir befriade från att spela det eviga 15-spelet för att ta sig in i klädkammaren .

wii

Vidare kunde maken äntligen övertygas att göra sig av med wii-konsolen som använts ca 2 timmar sedan den inköptes och gissa om han blev nöjd när den på Tradera (tillsammans med ett gäng spel) inbringade mer än vad vi gett för den. Folk är tokiga (!) och maken kunde plussa på ett gäng sköna tusenlappar i sin insamlingsfond för nya högtalare till hembiosystemet. Mamman säger inget, så har hon inget sagt…

spelInga kommentarer:

Skicka en kommentar