21 december 2009

Familjen är bäst!

Söndagseftermiddagen och fjärde advent bjöd på försmak av mysig familjehögtid och klappbyte tillsammans med makens familj och syskonbarn ute i skärgården. Landskapet var härligt vintevitt till skillnad från barmarken i norra Halland och lilleman fick tjuvöppna sina allra första julklappar - någonsin! Gulliga familjen hade hörsammat (eller känt sig så illa tvingade!?) mammans brandtal om ruttna, blinkande plastleksaker och lilleman förärades en finfin bondgård i trä och ett likaledes genuint och härligt klassiskt tågset från BRIO.

Den lille parveln strålar med hela ansiktet när han svingar färgglada grisar och tuppar runt hela hemmet. Störst och bredast ler dock för stunden hans totalt icke-trendiga, ocoola, helylleföräldrar efter att ha smickrats djupt av den 13-årige brorsonen som sagt till sin pappa att fadern kunde ju konsultera farbror H och faster M angående julklappskläder....FÖR DE HAR JU SÅ GOD SMAK!

Barn (förlåt, tonåringar!) är fina dom!


1 kommentar:

  1. Låter som om ni har haft det riktigt skönt och bra.

    Tänk om fler skippade plastiga fula leksaker... Hörde på tv för någon dag sedan om en forskare med genus perspektiv på leksakerna i affären..mycket intressant att förpackningen redan talade om till vem leksaken var...

    SvaraRadera