17 november 2009

Stopp, stopp, vänta!

Nog är det mysigt med jul i rättan tid, men nu vet jag bara inte om vi vågar bo kvar här i grannskapet... På min lilla tur med vagnen efter mörkrets infall häromkvällen var det såklart svårt att undvika ett mindre spaningsuppdrag när det lyser i alla husen. Jag strök runt husen och tyckte mig se en julgranskula modell större i ett av köksfönsterna...nåja, vi bor ju i småbarnsghettot nummer ett och kanske hade någon liten parvel tjatat sig till upphängning av en fascinerande, färggrann spegelkula. Ibland är det ju bäst för husefriden om de små busarna får vinna över vett, fason och tradition.

...men ack nej, detta var uppenbarligen en högst medveten och planerad aktion. Mamman strök runt knuten och spanade från trädgårdssidan in en julgran i all sin glans - inomhus! 15 november!!! Galningar, freaks, julmarodörer...vågar vi bo kvar?


2 kommentarer:

 1. Ok, inte julgran - än!
  Men tre adventsljusstakar åkte upp i barnens fönster igår.
  Det är så erbarmligt långt kvar till första advent och så fasansfullt mörkt ute, hela tiden.
  Fast, jag tycker nog vi kan ta i så vi spricker och fira annalkande jul hela november, årets tristaste månad, trots två födelsedagar inom familjen!

  SvaraRadera
 2. Tack för dina värdefulla tips! Har verkligen blivit "hjälpt" av mina söta läsare som delar med sig av sina förlossningsberättelser, TACK! =) Nu har jag lite mindre rampfeber, haha! Kram

  SvaraRadera