8 november 2009

Far är rar

...mor är en orm! ...för att citera min käre svärfar

Idag gratulerar vi lillemans far, morfar och farfar - GRATTIS och många mysiga kramar till våra favoriter!

Mamman hamnade i ett dilemma när lille sonen artigt bad om handräckning gällande inköp av farsdagspresent till allra-finaste-favoritfadern. Köpstopp har som bekant förseglat mammans plånbok under de senaste dryga 3 månaderna och inköp har efter bästa förmåga begränsats till mat- och konsumtionsvaror.

Lillemans far är ju dock mycket rar och förtjänar den finaste av uppvaktningar från sin son (utöver de frimärksartade kärleksförklaringar fadern varje kväll får när han kliver genom dörren efter jobbet och sedan inte får försvinna från sonens sida för så mycket som ett snabbt byxbyte eller nödvändigt toalettbesök fram till nattning). I samråd med den lille pappagrisen bestämdes att vi skulle gå på linjen "nyttig och välbehövlig" present och mamman skickades sonika iväg att införskaffa ett par tjusiga svarta skor med GoreTex-funktion för att hålla lille pappsen torr i ur och skur. På måndag blir han garanterat tjusigaste, mest välputsade och torrskodda pappan på jobbet.

Så mycket för den rediga nyttoprylslinjen .......vi (jag menar lillen!) smög ner den här också för en mysig och lat farsdag på soffan........puss pappa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar