27 oktober 2009

TisdagsTema - kuslig

Ännu en tuff utmaning på TisdagsTemat när det föreslås att vi ska fånga något kusligt med kameran. Då får det bli en mycket vid stretch på ämnet och därtill en relativt nytagen bild.

För att göra en lång story kort......för drygt ett år sedan låg lilleman tryggt i mammas mage inför föräldrarnas shoppingresa till New York. Dessa "päron" med en pragmatisk inställning till livet bestämde sig för att göra en könsbestämning med ultraljud på Mama Mia-kliniken för att kunna plocka ihop en liten babygarderob som inte enbart gick i gult och grönt. Bergsäker på att det var en kille redan innan bilden dök upp på skärmen fick mamman ändock en smärre chock (och gjorde därtill en stor tankeloop) då det tveklöst var en uppsättning kronjuveler som dök upp i närbild. Första tanken var: "åh herregud, nu kommer det aldrig att synas till något annat än fotboll och ishockey på vår TV-skärm igen!"

... så till det kusliga.....jovisst hade mamman rätt i sitt förvirrade tillstånd - maniskt sportintresse är 100% genetiskt ärftligt från far till son och numera är övningen ovan en vanlig syn i lilla familjen inför fredagsmys i TV-soffan.

Fler och kanske mindre långsökta tolkningar av temat kuslig hittar du här.


5 kommentarer:

 1. Men så galet charmigt skrivit jag är helt säker på att du älskar dina sportnördar..

  SvaraRadera
 2. Jag noterar många faktafel i detta inlägg... Hursomhelst, jag kan glädja alla inblandade att det är dags för fotboll på dumburken idag, IFK-HBK!

  Jippiieee, säger Max.

  SvaraRadera
 3. Det var väl en trevlig och lite annorlunda tolkning. Grattis till den lille sonen!

  SvaraRadera
 4. I vår familj är det mannen som står för fotboll o hockey, medan jag gillar skidor o friidrott!

  Söt bild på sonen i fotbollsdressen!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja din berättelse var lite långsökt, men ett intressant inlägg som jag bara var tvungen att läsa till slut.. Det som skiljer sig på temabloggisarna är det mest givande att titta på:-) Bilden på far o son så sött:-)

  SvaraRadera