13 oktober 2009

Seriös fett-fight


Nu är det minsann dags att ta nya friska tag för att få fart på fläskometern som åter tycks ha fastnat och klistrat sig fast på magiska 33%. Maken spurtar duktigt med sin Mega Fat Fight och har åstadkommit härliga 46%-viktnedgång redan. Han som bara "matar sig själv"! För egen del måste jag säga att amningen är den endaste lilla besvikelsen med mammalivet och det i form av att den definitivt inte har varit den magiska fläskförbränning som hade utlovats. Naiv som man är hade jag räknat med att bilringarna skulle avdunsta i takt med att bebisen tankades. Dessvärre verkar min kropp snarare ha ställt in sig på att hålla så hårt i den extra vadderingen som den bara kan så länge det ska räcka till lilleman också. Så småningom tröttnar väl den lille på mammans milkshake och då kan man ju hoppas att hormonerna plötsligt spelar en ett spratt i rätt riktning.


Tills dess blir det som sagt hårdare tag i form av motion och idag är andra dagen av två intensiva fettbrännar veckor. Planen är att hoppa i träningskläderna direkt när vi rullar ur sänghalmen vid nio tiden (min älskling är fortfarande en underbar latmask på morgnarna!) och så fort vi avslutat grötfrukosten är det dags att ge sig ut i det härliga och friska höstvädret. 10 km i rask takt genom skog och ut på fina landet mellan ängar och hästgårdar ska förhoppningsvis sätta fart på mammans förbränning och lillen sover som en stock i den gungande vagnen och den friska luften. Härligt!


Snälla maken har utlovat belöning i form av det hett eftertraktade macroobjektivet till systemkameran när vi båda kommit halvvägs, så nog finns det motivation allt att dra upp på takten. Vi får väl se vilka underverk 140-snabba-promenad-kilometer kan åstadkomma under de närmsta två veckorna. Rapport kommer!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar