23 september 2009

Rekreation för den lille

Mamman njuter fortfarande av härligt uppmjukade axlar och ett uppfräschat ansikte efter gårdagens skönhetsbehandlingar. Mmmmm mer sådant till hemmamammorna!Idag är det lillens tur att njuta av rekreation då vi är tillbaka på babysimmet efter sommaruppehållet. Detta är terminens andra gång och förra veckan var det underbart att se hur Max trivdes som fisken i vattnet och plaskade på som en mindre propeller. Kanske inte så konstigt att det blir roligare nu när man är dubbelt så gammal som förra gången och har lite bättre koll på omvärlden och framför allt på sin mamma som doppar en under vattnet titt som tätt.


Två små bekymmersmoln har dock seglat upp på mammans himmel mitt i allt myspys. Värst av allt är att den flitigt använda systemkameran fått fullständigt spatt och nu skickats iväg på reparation. TRE långa veckor lägger de beslag på min älskling och jag vet knappt hur jag ska klara vardagsdokumentationen med bara lilla kompaktkameran för bloggen.

Det andra bekymret rör fläskometern som den uppmärksamme förmodligen noterat har fickparkerat sig alldeles på 28%. Det var ju sån härlig fart när den onda magbacilusken slog till. Visst är det härligt att vara frisk igen, men det visar sig att kroppen då plötsligt har kommit på att den jämt är hungrig och förmodligen så än mer när lillprinsen lagt sig till med storätande nattetid när det fortfarande är amning som gäller. Nu är det ut i spåret som gäller för att få fart på fläskförbränningen. Tack och lov kändes det inte allt för mördande häromkvällen när löpargrejorna kom ut för höstsäsongen, så med lite tur kan man få även detta till en god vana.

I brist på kamera får dagens inlägg illustreras av den lille baddarens eskapader i poolen i våras. Visst är det gudomligt sött med halvnakna bebisar!?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar