12 juli 2009

Kalas till Max

Idag ligger hela familjen huller-om-buller i soffan och tar igen sig efter en intensiv och väldigt lyckad kalasdag under lördagen. Max hade med lite hjälp av sina gamla päron bjudit in till stor tillställning i trädgården för att fira sin givna plats som guldklimp och medelpunkt i den lilla familjen. Då det inte vankas dop när man har hedningar till föräldrar var tanken istället att vänta med välkomstfesten tills Max var gammal nog att interagera med "sina gäster" och nog tog den busige halvåringen tillfället i akt att klämma varenda kram och leende ur såväl mor- och farföräldrar som kusiner och alla andra festdeltagare.


Med hjälp av ett par kortare siestor i vagnen var den lille på strålande humör festen igenom och stupade så småningom i säng fortfarande med ett stort leende på läpparna. Tack till alla gulliga släktingar och vänner som gjorde festen till ett kärt minne, tack för den fina uppvaktningen och för att ni tillsammans med oss ville fira vår oerhörda lycka att få ha blivit föräldrar till världens finaste kille!

Pysselmamman hade såklart tagit tillfället i akt att få greja, pynta, pyssla.....

...och vara kreativ i köket så mycket det bara går med en liten knatte i faggorna.

De mer traditionella attributen så som den gamla mytomspunna familjeklenoden till dopklänning fick bli fin dekoration...


...och naturligtvis ska den lille ha två ansvarsfulla faddrar att vända sig till när mamma och pappa "inte fattar någonting!" Moster Anna och kusin Christopher tog sig med bravur an detta ärofyllda uppdrag och levererade fina och omtänksamma ord till den lille.


Varför välja en tårta när man kan prova alla tre sorterna?

...och massor av fin uppvaktning med allt från påhittig vistelse på lantgård, safaritur på djurpark, söta möbler i alldeles lagom format för en knatte, finfina böcker till den lille bokmalen och en massa andra kluriga och gulliga presenter.

...och dagen efter får man kombinerat ta igen sig och provsitta en av de fina presenterna.2 kommentarer:

  1. Vilken mysig blogg du har!

    Hälsningar
    Mia

    SvaraRadera
  2. Låter som ni fick en lyckat kalas. Härligt! Kram Sofia

    SvaraRadera