Kul på riktigt - min butik


Vid sidan om mitt lönejobb driver jag webbutiken Kul på riktigt som riktar sig till föräldrar och mor-/farföräldrar till barn i åldrarna 1-10 år. Med mitt handplockade sortiment vill jag främja ett hållbart familjeliv där man allra högst prioriterar tiden tillsammans med barnen, samtidigt som man värnar naturens resurser.

Ambitionen är att ge barn och vuxna mer tid tillsammans genom att integrera lek i vardagen och kittla barnens intresse för aktiviteter som vi vuxna själva njuter av. Med leksakerna jag säljer strävar vi tillsammans efter att inspirera barnen till lärande och utveckling genom att delta i vardagens sysslor och hjälpa till.

Genom att erbjuda barnen genomtänkta leksaker av kvalitet som håller och lockar till många roliga stunder visar vi också dem vikten att värna naturens resurser. Helt enkelt mer kul med färre prylar och hellre gediget trä och mjukt tyg än plast och dålig kvalitet.

Lek i vardagen hjälper barnen att förstå hur världen fungerar. Hos Kul på riktigt hittar du leksakerna du själv älskade som barn och gärna vill att dina egna barn ska upptäcka. Med gott samvete handlar du hållbara kvalitetsleksaker på ett och samma ställe och kan istället för att jaga runt på stan ägna tiden åt att upptäcka vardagens nöjen tillsammans med dina barn eller barnbarn.

Klicka här för att komma direkt till webbutiken.