31 december 2011

Gott Nytt År!


Årets sista dag, lilleman tar sig en lur för att förhoppningsvis vara ända fram till fyrverkerierna och alldeles strax lägger jag sista handen vid vår härliga nyårssupé. Det blir ett lugnt och stilla firande tillsammans med farfar, två genomförkylda föräldrar och en liten kille som längtar sig tokig efter sin födelsedag imorgon. Den senaste veckan har ingen i vår omgivning missat faktumet att den lille nu minsann ska bli "tlee åj" och är en riktigt stor kille.

Någon riktig årskrönika blir det inte här, men familjen konstaterar glatt att vi haft ännu ett härligt år tillsammans och varje dag är onekligen ändlös glädje och många skratt med ett barn i huset. 2012 kan bara bli ännu bättre med en ny liten bebis, startskottet på bygget av vårt drömhus på landet och både tid och möjlighet för mig att ägna mig åt det jag gillar bäst - familjen, trädgården, odlandet, fotograferingen, skrivandet och allt annat underbart i livet.

Gott Nytt År på er alla och må 2012 blir ett riktigt fint år!

7 kommentarer:

 1. Gott Nytt År!!

  Nyårsdagskramar
  /Charlotte

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år på dig och familjen! Hoppas ni får ett härligt och händelserikt 2012! Många kramar / Johnna -Bondjäntan

  SvaraRadera
 3. Låter som ni kommer få ett fantastiskt 2012. Det tror jag att vi också får. Med barn i huset kan det inte bli annat än mycket skratt och glädje. Gott nytt år! Kram.

  SvaraRadera
 4. Tack för den trevliga hälsningen på min blogg. Hoppas att du får ett fantastiskt år - ser fram emot att få läsa mer och husbygge, odling, mat och Minimum.

  Gott nytt år!

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 5. Hej igen! Jag kan skicka några chilifrön till dig om du vill. Man behöver ju inte så många :-)

  SvaraRadera
 6. Gott nytt år! Det låter som om ni kommer att få ett helt fantastiskt nytt år!

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 7. Gott nytt år till dig, min bloggvän, och stort, varmt grattis till lilla bebisen på väg och till stora huset på väg:)
  Kram!

  SvaraRadera