18 maj 2011Just nu är det en viss liten herre hemma hos oss som babblar uppspelt om vad han ska göra på fredag..."klockan åtta (en fix idé han har fått att allt viktigt sker vid denna tidpunkt - helt osant eftersom han ofta själv då fortfarande snusar på kudden!) ...åker mamma och Max buss till Kuuungsbacka, sen åker vi tåg läääänge och sen kommer mommo och moffa med Goffen - okidoki!!!"

Med andra ord bär det av söderut för att hälsa på mormor och morfar som nu äntligen är i form igen och åter är hur sugna som helst på barnbarnsbesök. Med morfars långdragna sjukhusvistelse under våren har det gått alldeles för lång tid sedan vi sågs senast och jag är övertygad om att de stolta morföräldrarna kommer att sitta gapandes av förundran när de hör hur den lille krabaten har börjat prata, fundera och filosofera.

Det är helt otroligt hur lilleman på ett par månader har gått från fåordig lillkille till en bibbelbabbel av stora mått. I morse innan vi åkte till dagmamman filosoferade han över frukost: "mamma, kommer du ihåg när pappas byxor gick sönder. Det sa ritsch i rumpan - ha,ha,ha!"

1 kommentar:

  1. Hej Marie! Vad kul att hitta till din blogg. Det är ingen fara alls att det drar ut på tiden :)

    Ha en fortsatt fin dag!

    SvaraRadera