9 mars 2011

Vilken start på dagen!


Uppstigning i arla morgonstunden idag för att tidigt kunna vända åter och göra lillemans dag "på jobbet" så kort som möjligt. När man är två år gammal ska man minsann inte behöva vara i farten längre än vad de gamla föräldrarna orkar själva och framförallt är det för mig fullständigt otänkbart att enkom spendera en trött kvällsstund tillsammans med mitt barn innan han åter lägger sina guldlockar på kudden.

Hursomhelst vaknade jag till en underbar start på dagen och den bästa energiboost jag någonsin skulle kunna önska mig. Mitt i morgongröten och kaffet och med ögonen på laptopen upptäckte jag att den av mina kvinnliga medbloggare som jag hyser den största respekt och beundran för genom sina kloka vägval i livet; Mångmamman, har tagit ett urmärkt initiativ. Högst troligen inspirerad av gårdagen har hon bestämt sig för att dra sitt strå till stacken för att stärka andra kvinnor som väljer att "gå sin egen väg" - med andra ord följa sitt hjärta framför allt.

Mångmamman vill genom att uppmärksamma "Veckans Kvinnliga Blogg", i sina egna ord: "medverka till nätverkande mellan kompetenta och kreativa kvinnor, vars alster och verk alltid får stå i skymundan när det handlar om de stora pengarna, uppmärksamheten, makten.... dra mitt lilla strå till stacken genom att uppmärksamma kompetenta, kreativa, starka kvinnor som skapar sig en egen plattform här i tillvaron".

Applåd för ett utmärkt initiativ och ett otroligt ödmjukt tack när jag inser att just lilla jag och min nystartade verksamhet Kul på riktigt får vara Veckans Kvinnliga Blogg med den otroligt smickrande motiveringen:

"En filosoferande kvinna med kontorsråttejobb på deltid som styr upp tomatsådder, skogslek för barngrupper, hem och egen liten son.  Alltid med väl pålästa åsikter och en strävan efter att begränsa skadeverkningarna av vårt liv, i harmoni med de resurser vi lånar av våra barn och barnbarn! Här har hon möjliggjort en dröm, en dröm som ligger helt i fas med hennes eget liv, tidens strömningar och med massor av eftertanke. Bara det är värt att premiera!"

Mitt allra största tack för de fina orden och kör hårt alla andra tjejer som går och ruvar på en affärsidé som ni brinner av hjärtans lust för! Ni kan ni också!

7 kommentarer:

 1. Grattis! Vad roligt!

  SvaraRadera
 2. Grattis, det är du värd :)

  SvaraRadera
 3. Stort Grattis till dig. Vad roligt!

  SvaraRadera
 4. Mimmi, du var mitt absoluta förstahandsval, faktiskt hade din eminenta affärsidé en stor roll i mitt initiativ!
  Ha en riktigt skön helg och ett stort lycka till med Kul på riktigt!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Grattis! Det är du såå värd, finaste du! <3
  Hoppas du får en underbar helg!
  Kramar!

  SvaraRadera
 6. Tittar in för att tacka för titt hos mig samt önska dig en fin helg!
  Må så gott och vi ses igen!

  SvaraRadera
 7. Grattis! Så roligt :-)

  SvaraRadera