30 oktober 2009

Fem händelserika år

Just nu är mamman och lilleman på rymmen till Skåne och njuter av att bli ompysslade av mormor och morfar, få ta långa sköna promenader längs med Öresund och den vita sandstranden samt att bre på diftongerna lite extra och ändå bli förstådda på första försöket. Just på grund av vår rymning och för att det för mamman och pappan idag är en lite speciell dag skickas härmed en gigantisk och kärleksfull smällkyss till maken genom cyberrymden.

Idag den 30 oktober 2009 är det nämligen 5 år sedan maken alldeles överrumplade mamman med ett frieri och mamman i sin tur totalt schabblade bort all romantik i stunden genom att hysteriskt fnittra och inte riktigt fatta hur frågan löd. Platsen var Halmstad och mamman blev alldeles bortkollrad då hon hade förberett sig på en kväll med tjurig pojkvän efter att han under eftermiddagen bevittnat sitt favoritfotbollslag Halmstad BK förlora SM-guldet på hemmaplan. Så man kan bedra sig!

Svaret blev till sist i alla fall ett lyckligt och rungande ja och nästan på dagen 4 månader senare gifte vi oss i hemlighet på underbara Tobago. Med en liten titt i backspegeln blir jag alldeles varm inombords när jag tänker på allt underbart vi gjort och upplevt tillsammans under de fem senaste åren, naturligtvis krönt av händelsernas händelse när lilleman kom till oss i raketfart på årets första dag 2009.

Max och jag älskar dig så innerligt båda två älskling, och imorgon kväll firar du och jag med underbar middag medan lilleman är i tryggt förvar hos mormor och morfar. Puss, puss, puss!


3 kommentarer:

  1. Vad härligt! Hoppas ni har många härliga år framför er.
    kram

    SvaraRadera
  2. Så härligt, stort grattis och ha det så mysigt!

    SvaraRadera