29 juli 2009

Monkeybusiness


Här hemma diskuteras det ofta huruvida vår son verkligen är så vidunderligt bedårande söt som hans föräldrar tycker och som ivrigt bekräftas av både mor- och farföräldrar så fort tillfälle ges. Redan innan man fick barn fanns ju känslan av att naturen automatiskt placerar någon form av glasögon med rosenröda linser på var och en som blir förälder och att deras lilla underverk då naturligtvis blir det sötaste de någonsin sett. Man misstänkte ju att det hade något smart med rasens överlevnad och allt det där att göra när man såg mer eller mindre klassiska babyskönheter på stan bli fullständigt uppätna och söndergullade av sina upp över öronen förtjusta föräldrar.

Nu sitter man där själv med världens finaste unge och kan bara inte förstå att just vi fick ta den allra sötaste med oss hem från BB. Var kommer de stora klarblå ögonen ifrån, det duniga blonda håret, den perfekta lilla rundade näsan? ...dubbelhakorna och de spretiga tårna är mina förresten...så mycket kan jag klarsynt konstatera trots mina förblindade föräldraögon.

Får man göra så här?
I ett rent vetenskapligt experiment alltså... och åh, vad vi älskar dig Max!


1 kommentar:

  1. Sofia Lundman29 juli, 2009

    Konstigt, jag som trodde att den gulligaste mest underbara lilla killen i världen bodde på Kungälvsgatan? :)Kan det finnas fler än en?

    Hoppas att ni har en bra sommar, trots att sommarvädret kom av sig.
    Sofia

    SvaraRadera