9 september 2012

Att pröva sina vingar

Sonja Dahlgren Fotografi
Även om det varit väldigt tyst här på bloggen i sommar betyder det inte att tangenterna slutat knattra på min dator. Under ett par år nu har jag gått och drömt om att få "skriva på riktigt" och infallen har inkluderat både början på en inspirationsbok (som somnat om för stunden) och några insatser som copywriter. Roligt både och, men för att komma vidare behövde jag mig en liten spark i rumpan.

Den vänliga lilla knuffen kom i våras då jag lite av en händelse lärde känna underbara fotografen Sonja Dahlgren. Vi klickade så där härligt och inspirerade genast varandra att köra igång med reportagejobben som vi båda gått och funderat på. Fem månader senare kan jag knappt tro hur mycket vi redan hunnit med tillsammans - interiörer, trädgårdsreportage i mängd, hälsoträdgårdar, KRAV-märkta odlingar och serveringar och en fantastisk antikbutik.

Ett litet företag har jag skaffat mig för skrivandet - Onäng OrdsMedia och hänger du liksom jag på Facebook, så får du gärna följa mina äventyr som frilansande skribent här.

3 kommentarer:

 1. Men så kul, du är verkligen kreativ! Hoppas ni alla mår bra!

  SvaraRadera
 2. Oj, vad härligt det låter. Ser fram emot att läsa dina reportage. Tror att du besökt en massa härliga ställen jag nog kommer att gilla.
  Väldigt fina bilder också!

  Lycka till i fortsättningen och ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Vilket jättefint kollage. Och så roligt att du kommit igång ordentligt! Härligt :)

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera