18 november 2010

Klädsamt rosa örsnibbar


Tänk vad smicker och beröm kan göra underverk för ett hösttrött ego! Überpysslig som man är har jag lådorna fulla med både egendesignade julkort och allehanda etiketter och maken har länge tjatat på att jag borde se till att mina blygsamma skapelser får glädja någon istället för att bara samla damm i byrålådan.

Efter att ha samlat mod en längre tid tog jag så grejerna med till jobbet och skrev en generad lapp om att korten var till salu om någon stackare ville förbarma sig över resultatet efter mina timmars avkopplande pysselterapi. Aldrig för mitt liv skulle jag tro att skapelserna skulle hitta nya ägare med sådan fart och nu sitter jag här smickrad och klädsamt rosa långt ut på örsnibbarna efter alla huvuden som stuckits in på rummet och levererat översvallande beröm om mina obetydlyga små terapiobjekt. Man är ju svensk vet jag....

Sedan tittar jag in en runda i bloggosfären för att läsa "Mimmis Mammaliv...skriver smarta saker och trevliga kåserier om mat, miljö, resurshushållning och har i stort ett vettigt tänk kring livet och vardagen". Tack snälla Wonderings för dina gulliga ord!

Med ett än mer än boostat ego tackar jag för awarden* och skickar gladeligen vidare med en kram till några av mina nyfunna och trogna bloggbekantskaper som skriver om just sådant jag brinner för - matlagning på bra råvaror, trädgårdpyssel och odling och konsten att maximalt njuta av tiden med min fantastiska familj.

Tove som skriver klokt, knivskarpt och med en ljuvlig självdistans på Det goda Livet

Malin som delar mina värderingar om en hållbart livsstil och lever ett härligt gårdsliv på Home On The Range

Carina som skildrar våra gemensamma hemtrakter och vardagen i bilder på sin underbara fotoblogg Infing Funderar och som nu äntligen också säljer sina fotografiska mästerverk på rykande färska Infing photoshop

Helena som bakar och lagar mat precis i min smak på Bara en kaka till

...och underbart kreativa Charlotte på Trädgårdsflow som har en fantastiskt fin trädgård och skildrar
den så härligt i ord och bild
 
*Tacka den du fått awarden av, kopiera awardbilden till din blogg, berätta 3 saker du tycker om att göra, sänd awarden vidare till 5 goa människor som du tycker förtjänar det.

7 kommentarer:

 1. Grattis till awarder och uppmärksamheten från kollegorna. Visst är det härligt med positiv respons på det man gör:) Tack också för fina bloggtips - flera jag inte kände till!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Grattis till dig och tack snälla för awarden till mig!

  Nu är Nilse "trött-besvärlig" men jag kommer tillbax och fiskar upp den fina bilden senare!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis till din award, och tusen tack själv för awarden! Tycker det är jättekul att titta in på din blogg! Och vad kul att dina kort blev så poppis, kan tänka mig att de var jättefina!

  SvaraRadera
 4. Grattis till din award!!! Och så klart att dina kollegor skulle uppskatta dina julkort..... Vad roligt! Nu behöver du inte fundera längre.... utan pyssla på.... och sälj :-)

  Tack goa du för awarden! Vad snäll du är........

  Ha en fin kväll!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 5. Tack Tack Tack så mycket !
  Jag måste klura lite på denna ett tag :-)
  Malin

  SvaraRadera
 6. Åh, vad kul!!
  Kortförsäljningen alltså!
  Att få uppskattning för sina kreativa sidor är fantastiskt, vare sig det gäller pyssel och pul eller skrivna ordet (eller annat).
  Ha en riktigt trevlig helg, kram.

  SvaraRadera
 7. Grattis och massor av mys till dig! Välförtjänst!

  SvaraRadera