tag:blogger.com,1999:blog-2714780191065760706.post6131100708356700367..comments2023-06-19T17:10:54.667+02:00Comments on Mimmis Mammaliv: Två ljuvliga smakerMamma Mimmihttp://www.blogger.com/profile/15682895062138277296noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2714780191065760706.post-49606076865967422412010-07-20T10:58:14.339+02:002010-07-20T10:58:14.339+02:00Det där ser verkligen gott ut! Skulle jag oxå beta...Det där ser verkligen gott ut! Skulle jag oxå betala för ;)vanilla skyhttps://www.blogger.com/profile/06515984641123041428noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2714780191065760706.post-3997537882858924672010-07-19T16:17:43.360+02:002010-07-19T16:17:43.360+02:00Ser jättegott ut och proffsigt ut! :-)Ser jättegott ut och proffsigt ut! :-)Annahttp://www.gourmetodling.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2714780191065760706.post-30876539777495455992010-07-19T10:57:43.054+02:002010-07-19T10:57:43.054+02:00Hej Mimmi,
Vilken ljuvlig dessert! Verkar enormt a...Hej Mimmi,<br />Vilken ljuvlig dessert! Verkar enormt avancerad men också desto godare:)<br /><br />Mina blommande purjolökar är tre stackars purjostjälkar som aldrig blev skördade förra året. De blev kvar under snön och när tjälen gått ur jorden flyttade jag dem till en blomsterrabatt. Där växer de nu så vackert! Detta tips fick jag från Claus Dalbys fina trädgårdsblogg. Han köper billig purjo i affären på våren.<br />Ha det gott,<br />CharlottaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06656749081162072111noreply@blogger.com